2022-02-23 15:30:01• hírek • Bede Emőke

Micsoda pálfordulás: pandúrból lett rablót fogtak Vaslui megyében

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Egykori kollégájukat vették őrizetbe a Vaslui megyei rendőrök azt követően, hogy a férfi több gyógyszertárat és játéktermet kifosztott, utolsó próbálkozása pedig egy bankfiók lett volna. A gyanúsított korábban a megyei állományt erősítette, viszont 2020 őszén beadta a felmondását.

A digi24.ro tudósítása szerint a nyomozók először azt hitték, hogy egy vérprofi tolvajról van szó, ugyanis annak ellenére, hogy a férfi több helyszínen is lecsapott, nyomokat alig-alig hagyott maga után. Az elkövetőt végül február 21-én, egy sikertelen bankrablás után fogták el, a hatóság pedig csak ekkor realizálta, hogy a bűnelkövető nem is olyan régen még a másik oldalon szolgált egyenruhában.


A férfit most 24 órára őrizetbe vették, és kezdeményezni fogják ellene az előzetes letartóztatást is. A pandúrból lett rablóval szemben öt rendbeli minősített lopás és négy rendbeli lopási kísérlet miatt indítottak nyomozást.


A szóban forgó személy egyébként külsős jelentkezőként még 2017-ben csatlakozott a Vaslui megyei rendőrség állományához, azonban alig 3 évvel később, 2020-ban végleg letette az uniformist.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: